Pari alkusanaa


Kiinnostus ihmisen historiaan ja menneeseen aikaan läpileikkaavat työtäni päivittäin. Käsittelen työssäni ainesosia ja menetelmiä, joista osaa on käytetty jopa 5 000 vuotta sitten. Nykyisiin menetelmiin yhdistettyinä saan näin ollen olla luomassa myös uudenlaista hyvinvointia ja kauneuden muotoaKaunista!

Miksi blogi? Tutkijat alkavat vähitellen saada vahvistusta epäilyille aineista ja ainesosista, joita ihmiset ovat käyttäneet huoletta kymmeniä vuosia. Määrä tosiaan tekee myrkyn mutta pienet, erinäiset tipat siellä täällä tekevät isomman kokonaisuuden. Haluan olla täysin varma ainesosista, mitä käytän niin omalle lähipiirilleni kuin myös asiakkaillenikin. Toisaalta haluan välttää liikaa hysteriaa kosmetiikan ja elintarvikkeiden ainesosien suhteen sillä kaikki synteettinen ei silti ole aina kuolemaksi. Taiteillapa sitten siinä välissä.  

Blogin tarkoitus on myöskin muistuttaa ohikiitävistä hetkistä, joita tarvitaan joskus harmaaseenkin päivään. Joita joskus ihan etsimällä etsii saadakseen energiaa. Ja voi pojat, Seinäjoeltakin niitä hetkiä kyllä löytyy!

Tapani on kirjoittaa nopeasti ja kenties unohtua ajatuksiini kesken kirjoituksen. Ravistelkaa hereille jos siltä tuntuu! Pahoittelen jo etukäteen mahdollisia ja ehkä varmojakin sammakoita blogissa. Saatan ohimennessäni kirjoitella pari asiaa ja painaa enteriä sen kummemmin asiaa enää miettimättä. 


Totuuksia löytyy usein useampia, muuttuuhan maailmakin koko ajan. No stress. Jos sinusta siltä tuntuu, saat kaikin mokomin myös korjata mahdollisia (asia)virheitäni tarpeen mukaan.

Neljäs lapseni, pieni Kauneus- ja hyvinvointihoitola Paradis on perustettu Seinäjoen Törnävälle, hotelli Sorsanpesän sisäpihalle pari vuotta sitten. Teen paljon muutakin kuin kasvohoitoja ja sivut voit halutessasi vilkaista osoitteesta www.hoitolaparadis.fi sekä tokikin Facebookista.

Kirjoittelen työhöni liittyvistä huomioista, pohjalaisesta elämästä, erinäisistä sattumuksista ja joskus vähän muustakin. Niistä välähdyksistä, joista kerätään innostus muihin elämän hetkiin. 

Hektisissä ruuhkavuosissa ne välähdykset kerätään talteen matkan varrelta. 

Runollista! Mutta oikeastaan ihan tottakin.


Kommentit

Suositut tekstit