ARTDECO

Saksalainen ARTDECO on ammattimeikkisarja, joka perustuu hajusteettomuuteen sekä asiakkaan omaan valinnanvapauteen. Nyt kun ihan miettii, miksi sitä enää ostaisikaan luomiväripaletteja valmiina? Niin, että aina yksi luomivärinappi tulee ylimääräisenä väkisin mukana. ARTDECOn kantavana ajatuksena on antaa mahdollisuus ostaa sävyt yksittäisinä magneettinappeina. Näin voi itse osoittaa valikoimasta, minkä sävyn tällä kertaa mukaansa haluaa. Pigmentti ja laatu tuotteissa on erinomainen, pysyvyys samaten ja tuntuma iholla oikein hyvä. Jopa tällaiset allergikot ja atoopikot voivat huoletta käyttää ARTDECOn tuotteita aamusta iltaan. Kihelmöintiä ja kutinaa ei vain missään vaiheessa tule. Päinvastoin!

Osa Seinäjoen Paradisin valikoimaa.
Ennen astumistani dermaviduals -sarjan hoitovoiteiden maailmaan kärsin jatkuvasti toistuvista ihon kuumotuksista, hilseilyistä ja suoranaisesta tulehtumisesta. Kun tilanne oli ihollani niin kipeä ja paha, etten päässyt edes töihin (iho oli kuin tulipalon jäljiltä), ARTDECOn mineraalimeikkipuuteri oli ainoa hätäapu. Täytyihän sitä jotenkin kuitenkin kauppaan päästä vaikka iho huusi särkylääkkeitä. Olen myös kuullut valtavasti kehuja akneihoisilta, joilla sama tuote on tehnyt peittävän, luonnollisen pinnan hoitavalla tunteella. Merkillistä, että sama tuote toimii molempien ääripäiden ihoille mutta niinpä se vain tuntuu olevan. Täysi kymppi! Suosittelen lämpimästi kuten myös monet, monet tuotteeseen ihastuneet käyttäjät.


Tuote sisältää 98%:sti puhtaita, luonnollisia mineraalipigmenttejä, jotka myös suojaavat ihoa UV -säteiltä. Ihosta saadaan tuotteella ihanan hehkuva ja haluttaessa joko hyvin luonnollinen tai peittävämpi pohja. Hajusteettomasti.  ARTDECO Pure Minerals -Mineral Powder Foundation levitetään iholle napakalla kabuki -harjalla, jolloin saadaan juuri oikea määrä peittoa. Hinta 27,00 /15g. ARTDECOn kabukiharja 18,00e ja meikkausopastus tuotteelle meillä ilmaiseksi.Kommentit

Suositut tekstit