Dermaviduals ja hajusteeton ihme


Ihanan tehokas saksalainen dermaviduals® on ihonhoitosarja, jonka parissa olen työskennellyt nyt muutaman vuoden. Enkä kyllästy! Sarjan ideologia perustuu korneoterapiaan, jossa ihon omaa toimintaa tuetaan niin, että iho saa osakseen vain sitä hyödyttäviä ainesosia. Ei siis hajusteita, parabeeneja saati muitakaan säilöntäaineita, mineraaliöljyjä, jäteöljyä, silikonia, emulgaattoreita, väriaineita... Ei mitään iholle vieraita aineita, joista iho ei edes hyötyisi!

Sarjan on kehittänyt ansioitunut saksalainen orgaanisen kemian tohtori Hans Lautenschläger. Hänen erityinen tutkimuskohteensa on ollut soijalesitiinistä saatava fosfatidyylikoliini, joka on fysiologiselta rakenteeltaan ihon rasvoja vastaava molekyyli. Korneoterapiaan perustuvan kosmetiikan lähtökohta onkin juuri fosfatidyylikoliinia sisältävissä DMS®-voiteissa, joiden koostumus muistuttaa ihon sarveiskerroksen rakennetta.Kemisti M. Bohn vieraili Suomessa minuakin kouluttamassa 2015.
DMS®-rakenne täydentää soluväliainetta kuten ihon omat fysiologiset aineosat. Varsinkin monet tavanomaiselle kosmetiikalle herkistyneet ja mm. atoopikot ja psoriaatikot ovat hyötyneet siitä, että tuotteet sisältävät ainoastaan fysiologisia raaka-aineita. Kun itsellä on vaikeasti atooppisen leima otsassa, voin hyvällä omallatunnolla sanoa, että toimii!

Entä kaikki muut ihmisryhmät? Sarjan vaikutusaineitahan on pitkälti yli 30, joten hyväkuntoinen iho puolestaan hyötyy esimerkiksi hyaluronihappoa, vitamiineja ja vaikkapa vihreää teetä sisältävistä voiteista. Työksenihän näitä Paradisissa sekoittelen päivittäin ja tuotteet saavat poikkeuksetta hyvän vastaanoton.

Vihdoinkin saa itse päättää, mitä hoitotuotteeseensa haluaa sisälle! Ja maksaa vain siitä, mitä voiteessa on sisällä.Kymmeniä, ellei satoja brändipurkkeja käyttäneenä en enää koskaan maksa itse mineraaliöljystä tai silikonista. Miksi pitäisi? Iho ei hyödy niistä enkä halua koukuttaa ihoani turhille aineille. Puhumattakaan allergisoitumisen pelosta uudelle tuotteelle, vaikkapa hajusteiden tai säilöntäaineiden osalta.

Mainos tähän väliin: Paradisissa teen dermaviduals® -kasvohoitoja sekä -voiteita kotikäyttöön sopimuksen mukaan, myös ilman ajanvarausta.

Voit kuitenkin varata ajan tuotekatselmusta varten myös etukäteen Paradisiin Hotelli Sorsanpesän sisäpihalle, etten satu olemaan vaikkapa kahvilla, koulutuksessa tai lasta kuljettelemassa, puh. 050 - 443 3144. Autopaikkojahan hotellin pihan alueella on valtavasti ja ne ovat vieläpä kaikki ilmaisia.
Myös aknesta tai pigmenttiläiskistä kärsivät hyötyvät sarjan tuotteista. Myös miehet tykästyvät sarjaan juuri puhuttelevien ja toimivien tuotteiden vuoksi. Oikeastaan ihan kaikki ihotyypit hyötyvät, onhan mahdollisuuksia sarjan suhteen oikeasti satoja. 

Harmittaa hirveästi, etten ottanut syvistä juonteista kärsineestä asiakkaastani kuvaa vuosi sitten tutustuttaessani hänet sarjan tuotteisiin. Juonteet nimittäin hälvenivät silmissä! Ja koska korneoterapia auttaa ihoa toimimaan itse, tulos ei perustu mineraaliöljyn tai silikonin tekemään lukevaikutukseen vaan oman ihon muutokseen! Koska niinhän höttöaineet toimivat: Mineraaliöljyä ja silikonia sisältävä voide iholla kyllä tasaa ihon pintaa täyttämällä juonteita mutta tuloshan lähtee pesuveden mukana pois. Hoitoteho puhdas nolla, puhumattakaan varjoista, joita uudet tutkimustulokset jälleen mineraaliöljynkin päälle heittävät.

Olen itse enemmän innoissani tuotteista, joiden kanssa ei tulekaan katastrofia jos lähden mökille ja unohdan viikonlopuksi purkin kotiin. Kun ihoa hoidetaan fysiologisilla ainesosilla alusta alkaen, myös iho itse jaksaa toimia eikä koukutu väärille, turhille aineille. Kuin ilmapallo, josta otetaan ilmat ulos. Sellainen on turhiin aineisiin koukutetun mökkiläisen iho parissa päivässä ilman mineraaliöljyä. 
Kommentit

Suositut tekstit