Allergiaviikon asiakasillan satoa

Kiireisten päivien jälkeen on viimein aikaa palata tämän viikon asiakasillan tunnelmiin.

Viime keskiviikkona 19.4., kansallisella Allergiaviikolla, kokonnuimme Hoitola Paradisin asiakkaiden kanssa viettämään Allergia-aiheista iltaa Seinäjoella Hotel Sorsanpesän tunnelmalliseen kabinettiin. Iltaa vietettiin yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Allergia- ja Astmayhdistyksen kanssa.

Hoitola Paradisilla oli kunnia saada paikalle itsensä Anitra Airo, Dermaviduals- ja Artdeco-sarjojen maahantuoja sekä arvostettu SKY-kosmetologi, joka vei meidät mukanaan ihon oikeaoppisen hoidon saloihin. 

Kahvituksen ohessa saimme kuulla erittäin mielenkiintoisen ja mukaansa tempaavan kertomuksen niin ihon yksilöllisestä hoidosta kuin myös arvostetun Dermaviduals -sarjan historiasta Suomessa.

Ilta oli täynnä tiukkaa faktaa ihon toimintamekanismista, aidoista vaikutusaineista sekä oikean hoidon merkityksestä jokaisen iholle. Nykyaikana kun on valitettavan yleistä ylihoitaa ihoa aivan liikaa ja jopa täysin tarpeettomilla, ihoa kuormittavilla ainesosilla. Herkistyneitä ihoja tavataankin yhä useammin. Puhuimme myös vaikean ja haastavankin ihon hoidosta ilman allergisoivien ainesosien turhaa käyttöä.

Toisinaan herkistyneen ihon kanssa kamppailevat kokeilevat ratkaisuna jättää iho jopa ilman hoitoa, joka ei valitettavasti toki toimi sekään. On vain löydettävä oikeat ainesosat ja -varsinkin- tiedettävä mitä välttää. 

Hyvässä hoidossa.

Dermaviduals -sarjan tuotteet sekä Dermaviduals -hoidot eivät koskaan sisällä emulgaattoreita, säilöntäaineita, hajusteita, mineraaliöljyjä, silikoneja eivätkä väriaineita. Laadukkaat ihonhoitotuotteet kun eivät niitä tarvitse. Sen sijaan käytämme vain fysiologisia raaka-aineita, joten myös atoopikot, psoriaatikot ovat sarjasta varsin ilahtuneita. 

Paradisin pääsisäänkäynti

Niillekin, joilla ei iho-ongelmia ole, voidaan luoda täysin yksilöllinen hoitokokonaisuus lukuisista eri vaikutusaineista. Ilman ihon turhaa kuormittamista! 

Kahvittelun ja keskustelun jälkeen siirryimme hotellin sisäpihalle aivan naapuriin, Kauneus- ja hyvinvointihoitola Paradisin tiloihin. 

Saimme nähdä Anitran toteuttaman ihanan kasvohoitodemonstraation yksilöllisesti asiakkaalle valituilla vaikutusaineilla. Hoito huipentui lisäksi hajusteettoman Artdeco -sarjan kauniiseen meikkiin. 

Ilahduttavaa on tieto siitä, että jopa erittäin herkkäihoiset voivat saada sopivan hoidon, joissa mahdollisuuksia on myös lukemattomia! Kasvohoidot eivät siis todellakaan kuulu vain kaikille muille. 

SKY-kosmetologi, maahantuoja Anitra Airo ja ammattilaisen kädet.

Erittäin herkkäihoisena atoopikkona olen itsekin asiasta erittäin iloinen. 

Anitra Airon haastattelun herkän ja herkistyneen ihon oikeaoppisesta hoidosta löydät täältä.

Kiitos Anitralle sekä kaikille paikalla olijoille virkistävästä illasta! 

Tervetuloa jokaiselle jatkossakin Hoitola Paradisiin turvallisiin hoitoihin sekä noutamaan tarvitsemiasi tuotteita!

Meiltähän saat sekä yksilöllisesti toteutettuja Dermaviduals -ihonhoitotuotteita kuin myös hajusteettomia, herkän ihon ARTDECO -meikkejä mukaasi kotiin vietäviksi.

Parasta palvelua saat varaamalla oman käyntiaikasi etukäteen, jolloin varmistetaan, ettei ole juuri hoitoja meneillään. Toki ohikulkumatkallakin voit hyvin piipahtaa.

Hoitojen hinnaston löydät täältä

Voit tokikin varata myös 60 - 90 min tavallisen kasvohoitoajan, jolloin katsomme paikan päällä ihollesi sopivan hoitokokonaisuuden. 

Puhelintiedustelut sekä -varaukset meiltä Paradisista: 050 443 3144
Nettiajanvaraus: www.hoitolaparadis.fi
Kommentit

Suositut tekstit