Allergiatapahtuma ke 19.4.

Pieni, tärkeä ilmoitus!

Pääsiäisen jälkeisellä viikolla käynnistyy valtakunnallinen Allergiaviikko. Paradis viettääkin allergia-aiheista iltaa keskiviikkona 19.4. klo 17 alkaen. 

Mukana parituntisessa illassa ovat itseni lisäksi SKY-kosmetologi, Dermaviduals-maahantuoja ja asiantuntija Anitra Airo sekä Etelä-Pohjanmaan Allergia- ja Astmayhdistys. 


Tarkoituksena on illan aikana kertoa hieman omasta taustastani Paradisissa kuin myös, ja varsinkin, menetelmästä, jossa jokainen ihminen voi yksilönä saada omalle iholleen juuri sopivimmat kasvohoitotuotteet. Ei siis kasvotuotepurkkia omalle ihotyypille suoraan hyllystä vaan jotakin paljon enemmän!

Täysin yksilöllisesti sekoitetun voiteen tai naamion, alusta asti rakennetun. Ei hajusteita, säilöntäaineita, parabeeneja, mineraaliöljyjä, silikonijohdannaisia, väriaineita.... Vain puhtaimmat, aidosti iholla vaikuttavat aineet. Ja täysin allergiavapaasti, ihan kaikille ihoille! 

Illan aikana hoitolan tuotteet -10%, myöskin hajusteeton, erittäin laadukas ARTDECO -kosmetiikka!

Ilmoittautumiset kutsusta poiketen 15.4. mennessä puh. 050 443 3144. 

Mikäli ilmoitus osuu silmään vasta myöhemmin, voit vapaita paikkoja tiedustella myös lähempänä H-hetkeä samasta numerosta eli minulta. Tilaisuus on, tietenkin, maksuton ja paikalle voi saapua rennoin mielin. 

Huom. Aloitamme tilaisuuden ensin Hotel Sorsanpesän kabinetista, josta sitten siirrymme porukalla hoitolan tiloihin parin askeleen päähän. Ja Sorsanpesän suurella paikoitusalueella pysäköit autosi vaivatta ja täysin ilmaiseksi.  

Tarvittaessa voit kysäistä tilaisuudesta lisätietoja minulta.

Lämpimästi tervetuloa! <3 Heli


Kommentit

Suositut tekstit