Hetki aikaa

Kun tätä blogia aiemmin ylläpidettiin, oli elämä erittäin hektistä, potenssiin kymmenen. Hektistä se on todellakin vieläkin mutta ehkä nyt on parempi hetki välillä pysähtyä, avata blogisivu ja KESKITTYÄ.

Paljon onkin tapahtunut elämässä. Olen saanut seurata vierestä (ja itsekin myönnän sortuneeni), millaista bloggaaminen usein on. Että kaivetaan se kännykkä esiin kahvilassa tai kesken lasten leikin: "Oota, hetki menee, nyt tulee täydellinen kuva!"

Mulla oli ihan tietoinen valinta jättää se maailma tauolle, etten ole jatkuvasti suunnittelemassa uutta blogipostausta. Halusin olla myös omassa elämässäni läsnä ihan eri lailla, tehdä tietoista arkipäivän mindfulnessia. Meille on syntynyt ihania uusia perheenjäseniä ja on tapahtunut paljon iloisia asioita, tapahtumia, lasten merkkipaaluja. Sitten on ne surulliset asiat, menehtymisiä, epätietoisuutta, vakavia sairauksia. Ja aina vaan sitä miettii, kuinka enää nykyään kymmenen vuottakaan ei tunnu yhtään missään, aika menee valtavaa vauhtia koko ajan eteenpäin.

Ajattelin alun perin pitää bloggauksessa parin viikon tauon. Nyt huomaan, että väliin mahtui oikeasti pari vuotta. Blogia on paljon kyselty takaisin mutta itselle oli tärkeää keskittyä ihan pelkästään reaalielämään silloin kun se oli kaikista hektisimmillään. Ja vaikka mitä tapahtuikin. Mun elämä on silti reaalimaailmassa, en elä blogissa ja somessa (no joo, silti täysin koukussa). Jos blogissa ei hetkeen tapahdu mitään, on meneillään silloin jotain itselle paljon tärkeämpää. Ihan vaikka sitä normi arkea.

Päivitän näitä sivuja aina välillä, joskus ehkä enemmän ja välillä voi olla, että vähemmän. Katsotaan mitä saadaan aikaiseksi! :)

Taputan käsiäni. Iloista vuotta 2019 kaikille teille!

<3 Heli

Kommentit

Suositut tekstit