Hiukset takaisin? Päänahan mikroneulauksesta

Jokin aika sitten törmäsin itselleni melko uuteen keinoon vaikuttaa hiustenlähtöön. Tiedä häntä, saattaa keino olla partureiden tiedossa jo ennestäänkin mutta kosmetologina en ainakaan ollut kiinnittänyt aiheeseen koskaan huomiota. 

Kuulun itse siihen ryhmään, jolla stressi näkyy hyvinkin hiusten harvenemisena. Samoin äitinä tiedän, miten hiusten määrä ja laatu vaihtelevat elämän eri vaiheissa paljonkin. Tähän asti olen ajatellut avun sulkakatoon löytyvän joko apteekista tai sitten ihan lopulta peruukeista. Hiuksiahan kyllä myös "hämätään" päähän lisää ihan kestopigmentoimalla. Mutta onko vielä toimivaa keinoa stimuloida hiustuppien omaa kasvua?


Kuva Free-Photos Pixabaystä 
Jos kasvoista voidaan mikroneulauksella ottaa helposti vuosia -tai vuosikymmeniä- pois, mitä neulauksella voidaankaan lisätä haurastuneeseen tai väsyneeseen päänahkaan?
Tästä lähtökysymyksestä syntyi idea, jota nyt toteutetaan Paradis hoitolassa. On sitten kyseessä ihan puhdas kaljuuntuminen, hiusten harventuminen, pälvikalju tai muu hiusten kasvun muutos, koitetaan löytää siihen tehokasta apua. Mikäli hiusfollikkeli on vielä elossa, mikroneulauksella on saatu sen auttamiseen ihan konkreettisia tuloksia. 

Miehet ja naiset, nuoret ja iäkkäämmät. Paradis hakee nyt muutamaa testihenkilöä kokeilemaan neulauksen tehoa. 

Alunperin Facebookissa jo etsin edellisviikolla testiin muutamaa henkeä ja jo saman päivän aikana ilmoittautui vapaaehtoisia. Siitä kiitos! Nälkä kasvaa kuitenkin syödessä ja vielä muutamaa etsitään lisää. Olisitko se kenties Sinä?

Ajatuksena on tehdä pään alueelle mikroneulaushoito noin 3-4 kertaa, jolloin neulotuksen yhteydessä päänahka saa samalla erityisen Hair coktail-käsittelyn. Kyseinen käsittely auttaa uudistamaan hiusten kasvua ja herättelee hiustuppia uuteen elämään. Kun alue hoidon aikana vielä neulotetaan kohtisuoraan olevilla pienen pienillä kertakäyttöneuloilla ja näin aiheutetaan hoitoalueella "trauma", lähtee uudistus päänahassa käyntiin. Kohtisuorat neulapäät tekevät hoidosta myös -etten sanoisi- miellyttävän. No, ainakin vähemmän sen sanotaan yleensä tuntuvan kuin rullauslaitteen. 

Testiryhmän henkilöt saavat lahjaksi orgaanisen (loistavan!) pikakasvohoidon, jolloin kasvot ja päänahka molemmat kokevat samalla kirkastuksen. Vastalahjaksi toivon vain mahdollisuutta ottaa talteen Ennen ja jälkeen-kuvat käsitellyiltä hiusalueilta. Asiakas ei tokikaan ole tunnistettavissa kuvista.

Päänahan mikroneulotus hiuscoktaililla on 40€/krt sarjahoitona. Sarjan pituus voidaan päättää yhdessä eli kyseeseen tulee muutamasta kerrasta aivan vaikka kuudenkin kerran kokonaisuus. Tilannetta voidaan katsoa käynti kerrallaan. 

Hyvä tietää: 

Samalla viikolla neulotuksen kanssa ei suositella hiusten värjäystä. Päänahka saattaa punottaa käsitellyltä alueelta saman vuorokauden aikana. Hattu siis varmuudeksi mukaan mikäli yhtään siltä etukäteen tuntuu :) Mahdollinen punoitus laskee kyllä onneksi nopeasti. 


Nopeat syövät hitaat! Otan testiryhmään vain muutaman enää, sillä orgaanisia kasvohoitoja tehdään samaan pakettiin vain rajattu määrä. 

Kyselyt puh. 050 443 3144/Hoitola Paradis.


Mikroneulaus päänahkaan on ollut maailmalla iso hitti jo pidempään. Alta löydät kuvia tuloksista netin syövereistä sekä muuta aiheeseen liittyvää.





Kommentit

Suositut tekstit